wp2e32b70b_0f.jpg
wpd1fd5d5b.png
wp3fca7215.png
wpc5ca5d1d.png
wpc5ca5d1d.png
wpdd26caf2.png
wpa4fa9246.png
wp4639418c.png
Eisma
consult
wp5073110f.png

 coaching  -  training -  loopbaanadvies

wp16a7c655.png

Margreeth Eisma:

 

Margreeth Eisma is arbeids- en organisatiepsycholoog en arbeids-en gezondheidspsycholoog  en geregistreerd lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (N.I.P.) en de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants, Carrière coaches ( NOLOC).

In uiteenlopende functies in het bedrijfsleven heeft zij ervaring opgedaan met het begeleiden van reorganisatie- en veranderingsprocessen.

Waarna in 2002 Eisma Consult is opgericht.

Door de verschillende methodieken en aanpakken die ze zich door de jaren heen eigen heeft gemaakt en haar ervaring, wordt er maatwerk aan de cliënt geleverd en niet vanuit één invalshoek gewerkt.

 

Sinds 2005 is er een samenwerking met prof. dr. Roos Vonk aangegaan. Roos Vonk heeft op basis van haar expertise en ervaring een wetenschappelijke coachings- methode ontwikkeld namelijk Vonk zelfbepaling (zie Vonkzelfbepaling)

Kenmerken hierbij zijn wetenschappelijk onderbouwing, diepgang, no- nonsense aanpak, maar ook elementen van het Boeddhisme.

Margreeth Eisma werkt in opdracht van profit en non-profit organisaties en van particulieren.

Zij richt zich op het verhogen van de persoonlijke en professionele effectiviteit, waardoor mensen hun energie en het plezier in het werk en persoonlijk leven hervinden. Ze fungeert onder meer als klankbord voor managers, begeleidt bij stress en burnout, conflicten, laat timide mensen meer uit de verf komen en de wat steviger types juist minder over anderen heen walsen.

 

Uitgangspunt is, dat iedereen zelf veel invloed heeft op zijn of haar eigen levensgeluk.

 

Zodra je iemand anders verantwoordelijk maakt voor jouw gevoelens en geluk, stopt je connectie met het leven en geef je de sleutel naar geluk wegShapiro

wp5f6a591d.png
wp0f5a290a.png